Телефони за връзка

02-439-5795

Избирайки абонаментната поддръжка на Прокомп Експрес Вие ще разполагате с професионална и бърза компютърна поддръжка за своя бизнес.

Като наш клиент Вие можете да разчитате на:

Мигновена реакция

При възникване на проблем, можете да разчитате на незабавна помощ по телефона или чрез специалната ни система за дистанционна поддръжка.

Ако проблемът не може да бъде решен дистанционно и изисква намеса на място наш специалист ще Ви посети още същия ден, а при спешни случаи до час след обаждането Ви.

Така можете да бъдете спокойни, че каквото и да се случи, работата Ви няма да бъде прекъсната за дълго.

Поддръжка и консултации на разбираем език

Ние говорим на напълно достъпен език, без да използваме неразбираеми технически термини. Така лесно ще разберете как да разрешите проблемите си.

Безпристрастни препоръки

Когато възникне проблем или желаете да подобрите производителността на компютърните си системи, можете да разчитате на нашите неутрални препоръки. Ние ще Ви предложим какво и откъде да закупите след внимателно проучване. Не сме обвързани с определени марки, изборът ни зависи само от техните качества и рентабилност. Избираме специализирани доставчици, които гарантират професионално обслужване.

Цялостно решение

На нас можете да поверите целия процес по изграждането и обслужването на технологиите във Вашата компания. Ние сме Вашия системен администратор! Повече няма да се налага да търсите от къде да закупите компютър, телефон или друга техника; няма да се чудите как да оптимизирате комуникационните си разходи; няма да се притеснявате дали няма да изгубите важна информация – това е наша задача!

Неограничена продължителност на посещенията

За разлика от повечето компании за компютърна поддръжка, нашите планирани посещения не са ограничени до определен брой часове. Това позволява голяма гъвкавост при обслужването на Вашата компания. Когато имате по-голям проблем или желаете да внедрите нещо ново в компютърната система, не е необходимо да заплащате за допълнителни часове, просто ще се възползвате от възможността за неограничената продължителност на планираните посещения.

Пълна отчетност

За да сте напълно информирани за състоянието на Вашата компютърна система и да знаете за какво плащате, в края на всеки месец ще получавате детайлен отчет за всички извършени дейности. В отчетите ще бъдат включени и всички препоръки за подобряване на сигурността и работата на компютрите. Така ще бъдете спокойни, че сте предварително информирани за нещата, които предстои да бъдат извършени и че никакви промени няма да се правят изненадващо и без предварително съгласуване с Вас.

Поддръжка на английски и немски език

Всички извършвани от нас консултации и изготвяни отчети и препоръки могат да бъдат предоставяни и на английски или немски език без допълнително заплащане.

Фиксирани разходи за поддръжката

За редовните посещения заплащате фиксирана месечна такса независимо от продължителността им без допълнителни транспортни или други разходи. Аварийни посещения се налагат много рядко. Поддръжката на всички рутери, принтери, скенери и други периферни устройства е безплатна.

Партньори

AVG Anti-Virus  |  BMG |  BWA |  Kerio |  Microsoft |  Persy |  PolyComp |  Stantek |  SuperHosting.bg