Телефони за връзка

02-439-5795

Както много собственици на малки фирми и Вие може би сте на мнение, че не трябва да се безпокоите много за сигурността на компютрите си. Може би си казвате “Кой би атакувал моя бизнес, когато има толкова много по-интересни цели от мен?”.

Макар че малките фирми не са атакувани директно толкова често както по-големите организации, Вие също трябва да сте загрижени, защото:

- е възможно да бъдете засегнати от по-големи атаки, които не са директно насочени към Вас като например масово разпространение на червеи

-сигурността става все по-затегната в по-големите компании, така че мрежите на малките фирми са много по-лесни цели и стават все по-изкусителни за хакерите

-не всички заплахи за сигурността идват извън компанията Ви

-данните Ви са изложени на много рискове и е възможно да загубите важна информация

Научете повече за рисковете

Независимо как и защо е атакуван бизнеса Ви, възстановяването обикновено отнема значително време и усилия

Представете си какво би станало, ако не можете да използвате компютърните си системи за седмица. Какво би станало ако загубите всички данни, съхранявани на компютрите в компанията Ви. Представете си най-големият Ви конкурент да се добере до списък с Вашите клиенти и данни за продажбите. Колко време ще мине преди да забележите? Какво би коствало това на компанията Ви? Можете ли да си позволите тези загуби?

Няма да оставите офиса си незаключен през нощта, нали? Защо тогава не направите същото и с информационната сигурност? Гарантирането на сигурността на Вашия бизнес е по-лесно отколкото си мислите.

Нашите абонаменти пакети за поддръжка ще Ви помогнат да бъдете спокойни, че системата Ви ще Ви служи безпроблемно с години. Те включват архив на данните, поддръжка на хардуера и почистване, съвети за работата с компютъра и много други.

Основната цел на нашата абонаментнa поддръжка е превенцията, предпазването на системата от проблеми. Това е различно от диагностиката, която се извършва за да се отстрани вече съществуващ проблем. Всеки, който притежава автомобил знае какво означава превантивната поддръжка. Обикновено не сменяме маслото заради възникнал проблем, а за да издържи двигателя повече, да нямаме проблеми с колата и тя да не ни остави на пътя.

Превантивната поддръжка на компютрите е полезна, защото:

Спестява пари

Всички са чували старата поговорка „Една ябълка на ден, пази доктора далеч от мен”. Предотвратяването на проблеми с компютрите ще Ви спести пари в дългосрочен план, т.к. няма да се налага да отделяте извънредни средства за ремонтни работи и не рискувате да останете без важни данни в най-напрегнат момент.

Спестява време

Въпреки, че се налага да се отделят няколко часа на месец за извършване на поддръжката, превантивната поддръжка ще Ви спести не само времето за отстраняване на извънредни проблеми, но и свързаните с това неприятности и възможна загуба на данни.

Предпазва Ви от загуба на данни

За повечето хора, данните върху твърдия диск са по-важни от твърдия диск, върху който се съхраняват. Редовната поддръжка се грижи за защита на тези данни.

Улеснява работата

Превантивната поддръжка се грижи за непрекъсната оптимизация на работата на Вашия компютър и Ви дава възможност да получите най-доброто от системата си.

Осигурява експертна защита от вируси и хакери

Редовната проверка за вируси, шпионски и рекламен софтуер и взимането на подходящи мерки за защита на Вашите компютри гарантира тяхната сигурност и Вашето спокойствие.

Партньори

AVG Anti-Virus  |  BMG |  BWA |  Kerio |  Microsoft |  Persy |  PolyComp |  Stantek |  SuperHosting.bg