Телефони за връзка

02-439-5795

Възползвайте се от нашата специална промоция за един безплатен месец компютърна поддръжка и решете седемте най-сериозни проблема с компютрите във Вашата компания!

Разчитате ли на компютрите за да обслужвате своите клиенти? Предимно по имейла ли комуникирате с доставчици, клиенти и партньори? Иска ли Ви се компютрите и мрежата Ви да работят надеждно и да имате достъп до своята бизнес информация и поща непрекъснато?

Надеждна и професионална компютърна поддръжка

Ние Ви предлагаме компетентен екип, който винаги е до Вас и решава проблемите Ви не за дни, а за часове и дори минути.

Нашите абонаментни пакети ще Ви осигурят надеждна компютърна поддръжка и ще помогнат да се справите със седемте най-сериозни проблеми с компютрите в офиса:

1. Без скъпи ремонти и високи разходи за възстановяване

Предотвратяването на проблеми с компютрите ще Ви спести пари в дългосрочен план, защото няма да се налага да отделяте извънредни средства за ремонтни работи и не рискувате да останете без важни данни в най-напрегнатия момент.

2. Спестено време чакайки да ви посети екип

С помощна на нашата система за отдалечена поддръжка ще се свържем и ще отстраним над 90% от проблемите Ви дистанционно от нашия офис. Вече няма да се налага да чакате посещение на специалист на място!

3. Улеснена работа

Превантивната поддръжка се грижи за непрекъсната оптимизация на работата на Вашия компютър и Ви дава възможност да получите най-доброто от системата си. Разчитате на по-бърза работа на компютрите, по-малко проблеми с мрежата и на практика почти никакво принудително бездействие заради компютърни проблеми.

4. Всички предимства на вътрешен IT отдел без разходите за него

Като наш клиент, Вие ще имате на разположение компетентен екип по поддръжката, с който веднага да се свържете, когато имате проблем или въпроси.

5. Фиксирани разходи за компютърна поддръжка

С нашите абонаментни пакети заплащате равни месечни вноски за цялата поддръжка, от която имате нужда. Няма скрити разходи или допълнителни такси. Не е необходимо да се притеснявате, че ще получите извънредна фактура за големи разходи по отстраняване на проблеми. Вместо това калкулирате в бюджета си компютърната поддръжка така, както правите с наема или застраховката си.

6. Защитени данни

Данните в компютъра са по-важни от твърдия диск, върху който се съхраняват. Редовната поддръжка се грижи за защита на вашата важна и незаменима информация.

7. Експертна защита от вируси и хакери

Редовната проверка за вируси, шпионски и рекламен софтуер и взимането на подходящи мерки за защита на Вашите компютри гарантира тяхната сигурност и Вашето спокойствие.

Нашето специално предложение

Възползвайте се от нашето специално предложение – Безплатен месец компютърна поддръжка и ние ще се погрижим да оптимизираме мрежата и компютрите ви да заработят по най-добрия начин. Имате достатъчно работа и задачи за решаване в бизнеса си. Нека ние се погрижим за сигурността и надеждността на Вашата мрежа, така че да не се притеснявате и за това!

Обадете се на тел. 869 2399 сега и научете как да се възползвате от безплатния месец Компютърна поддръжка!

Партньори

AVG Anti-Virus  |  BMG |  BWA |  Kerio |  Microsoft |  Persy |  PolyComp |  Stantek |  SuperHosting.bg