Телефони за връзка

02-439-5795

Прокомп Експрес е дилър на продуктите на Microsoft.

За запитвания и поръчки на продуктите на Microsoft се свържете с нас на телефон 02-439-5795.

Windows 8

Операционната система Windows 8 е добър инструмент за работа и игра, бърза и с достъпен хардуер. Имате възможност да персонализирате Windows 8 като поставите на началния си екран своите приятели, приложения и всичко което обичате. Можете да правите няколко неща едновременно като закачите две приложения и работите с тях по едно и също време. Windows 8 работи с екрани, управлявани чрез докосване или с мишка и клавиатура.

Подробна информация за Windows 8

Издания на Windows 8:

Windows 8 се предлага в две основни версии – Windows 8 и Windows 8 Pro, като Windows 8 Pro е предназначен за професионалистите и любителите на технологии. Той включва всички функции и характеристики на Windows 8, както и разширени функции за криптиране, виртуализация, управление на компютъра и др. За големите бизнес организации, Windows 8 Enterprise предоставя нови възможности по отношение на мобилната продуктивност с функции като Windows To Go, DirectAccess и BranchCache, както и по-добра сигурност с функции като BitLocker и AppLocker.

Windows 7

Операционната система Windows 7 е лесна за работа, бърза и привлекателна. По-добрите начини за търсене и управление на файлове, например списъци за прескачане и подобрената визуализация на лентата на задачите, ви помагат да изпълнявате ежедневните си задачи по-бързо. Windows 7 е проектиран за по-бързо работа и предлага по-надеждна производителност, вследствие на което компютърът ви просто работи по желания от вас начин. Благодарение на 64-битовата поддръжка, можете да използвате максималните възможности на най-новите мощни компютри. Прекрасните функции, като домашна група, Windows Media Center и технологията за докосване на Windows откриват нови възможности.

Подробна информация за Windows 7

Издания на Windows 7:

- Windows 7 Home Premium: улеснява създаването на домашна мрежа и споделянето на всичките ви любими снимки, видеоклипове и музика. Можете дори да гледате, спирате на пауза, превъртате и записвате телевизионни предавания.

- Windows 7 Professional: с помощта Windows 7 Professional между вас и вашия успех има по-малко препятствия. Можете да изпълнявате много програми за Windows XP в Windows XP Mode и лесно да възстановявате информация с автоматичното архивиране на домашната или служебната мрежа. Също така можете да се свързвате към фирмени мрежи без усилия и по-безопасно чрез функцията за присъединяване към домейн

- Windows 7 Ultimate: най-разнообразното и функционално издание на Windows 7. То комбинира изключителна лекота на използване с функциите за забавление на Home Premium и бизнес възможностите на Professional, включително възможността за изпълнение на много програми за Windows XP в Windows XP Mode. За допълнителна защита можете да шифровате данните си с BitLocker и BitLocker To Go. А за допълнителна гъвкавост, можете да работите на всеки един от 35 езика

 

Windows Server 2012

Майкрософт разработи Windows Server 2012 с фокус върху облачните технологии. Windows Server 2012 разширява дефиницията на сървърната операционна система и включва значителни подобрения във виртуализацията, съхранението на данни, мрежовата свързаност и автоматизацията. Стотиците нови функционалности могат да подпомогнат потребителите за постигането на значителни подобрения в скоростта, мащаба и произв? дителността на техните центрове за данни и приложения. В комбинация с Windows Azure и System Center, Windows Server 2012 предоставя на клиентите ни възможността да управляват и разработват приложения и услуги в частни, публични и хибридни облаци.

Подробна информация за Windows Server 2012

Windows Server 2008

Microsoft Windows Server 2008 е най-усъвършенстваната сървърна операционна система до момента, създадена да обслужва мрежи, приложения и уеб услуги от следващо поколение. С Windows Server 2008 вие можете да разработвате, внедрявате и управлявате приложения в богата визуална среда, да предоставите сигурна мрежова инфраструктура на вашата организация и да повишите технологичната си ефективност и надеждност. Windows Server 2008 развива и надгражда над силните страни на старите Windows Server версии, като предоставя ценна нова функционалност и мощни подобрения в сървърната операционна система. Новите уеб инструменти, виртуалните технологии, повишената сигурност и средствата за управление, спомагат да се пестят време и средства и осигуряват солидна основа за вашата ИТ инфраструктура.

Подробна информация за Windows Server 2008

Microsoft SQL Server 2008

Microsoft SQL Server 2008 предоставя надеждана, продуктивна и интелигентна платформа за работа с бази от данни, давайки ви възможност да манипулирате с вашите най-критични бизнес приложения, да намалите времето и разходите за разработка и управление на приложения и да следите ефективно работата във вашата организация.

Подробна информация за SQL Server 2008

Microsoft SQL Server 2005

SQL Server е цялостно, напълно интегрирано решение за управление данни, което увеличава възможностите на служителите във Вашата организация, като им предоставя сигурна, надеждна, и продуктивна платформа за създаване на корпоративни приложения за работа и анализ на данни и информация. SQL Server 2005 предлага мощни инструменти с удобен интерфейс за ИТ специалисти, както и за служителите боравещи с служебна информация, като намалява сложността при създаването, инсталирането, управлението и използването на аналитични приложения. Платформите върху които могат да работят тези решения варират от мобилни устройства до мощни 64-битови многопроцесорни системи. Чрез различните си модули и техните интерфейси за връзка с приложения (API), SQL Server 2005 се превръща в пълно решение за обработка и работа с данни за организации с всякакви размери

Подробна информация за SQL Server 2005

Microsoft Office

Последните версии на Microsoft Office представляват пълен набор от настолен и сървърен софтуер, който може да помогне да опростите начина, по който вие и вашите хора си вършите работата. Последните издания предлагат важни нови възможности, за да помогнат да увеличите отделната производителност, да опростите начина, по който хората работят заедно, да ускорите процесите и управлението на съдържанието и да подобрите качеството на бизнеса във вашата организация.

Издания на Microsoft Office:

-Office 365

-Office Home & Student 2013

-Office Home & Business 2013

-Office Professional 2013

Сравнение на продуктите и подробна информация за офис пакета

Партньори

AVG Anti-Virus  |  BMG |  BWA |  Kerio |  Microsoft |  Persy |  PolyComp |  Stantek |  SuperHosting.bg