Телефони за връзка

02-439-5795

AVG е антивирусен и защитен софтуер на чешката компания Grisoft.
Различните антивирусни решения AVG включват антивирусна програма за защита от вируси, троянски коне, рекламен и шпионски софтуер, спам и фишинг атаки, а също така и вградена защитна стена.
Всеки антивирусен пакет AVG е специално разработен за антивирусна защита на отделен компютър, локална мрежа или сървър.

Решения за дома и малкия офис

Антивирусен софтуер за защита на компютрите в дома и офиса. Без отдалечено мрежово управление.

AVG Internet Security

Цялостна защита за всичко, което правите онлайн
Пазарувайте и банкирайте онлайн без страх за кражба на лични данни и идентичност - AVG Firewall, AVG Anti-Spam и AVG Identity Protection се грижат за вас. Бъдете сигурни в социалните мрежи си новата AVG Social Networking Protection. Сърфирайте и търсете с увереност със защитата в реално време от AVG LinkScanner.

AVG Anti-Virus

Изключителна защита, която няма да ви изостави
Сигурно изтегляне и споделяне на файлове и моментни съобщения с AVG Online Shield; AVG Smart Scanning работи усилено докато вие не ползвате компютъра си и преминава в режим на нисък приоритет, когато се върнете и заработите отново.

AVG Anti-Virus Free Edition

Безплатна антивирусна и антиспайуер защита за домашни компютри.

AVG LinkScanner Free Edition for Windows & Mac

Има милиони заразени уеб страници. Те могат да живеят на познати, добре известни сайтове – и те могат да се появяват и да изчезват за часове. Само кликването на един такъв може да ви донесе неприятности. Вие можете да изгубите парите си, личните си данни и вашите най-ценни дигитални спомени. Инсталирайте AVG LinkScanner, за да се предпазите.

 

Решения за бизнеса

Антивирусни програми за защита на работни станции, файлови и имейлсървъри. Мрежово инсталиране и управление. Сигурност за фирми и корпоративни клиенти.

AVG Internet Security Business Edition

Цялостна защита за вашата средна или голяма фирма
Интернет е вашият ключ към успеха. От онлайн транзакции и имейл комуникации до работа с конфиденциална информация за клиенти и проекти, AVG Internet Security Business Edition е създаден динамично да защитава вашият бизнес от най-сложните съвременни компютърни заплахи.

AVG Anti-Virus Business Edition

Изключителна защита за вашата средна или голяма фирма
Вашият бизнес зависи от това дали компютрите в мрежата ви работят безпроблемно. AVG Anti-Virus Business Edition предлага изключителна защита в реално време срещу последните онлайн заплахи, като запазва важните за бизнеса ви данни сигурни и предлага изключителна защита в реално време срещу последните онлайн атаки, непрекъсваемост на работата в мрежата ви и възможност да се фокусирате върху бизнеса си.

AVG File Server Business Edition

Стабилна антивирусна и антиспайуер защита за Windows файлови сървъри
Защитата на важните данни във вашите файлови сървъри е жизнено важна за вашия бизнес. AVG File Server Edition предоставя спечелилата много награди антивирусна и антиспайуер защита за Windows файлови сървъри, като не допуска вируси и други заплахи да се разпространят по мрежата ви. Ако вече имате силна защита за вашите лаптопи и десктопи, но нямате защита за критично важните данни за бизнеса ви, които са разположени на файловите сървъри, то това е защитата за вас.

AVG Email Server Business Edition

Антивирусна, анти-спайуер и анти-спам защита за вашия имейл сървър
Имейлът е в душата на вашия бизнес. Той ви дава възможност да комуникирате ефективно с екипа, клиентите и доставчиците, без значение къде се намират. Вашите бизнес данни, време и репутация са твърде ценни, за да бъдат рискувани и то само заради едно кликване на опасен линк или отваряне на заразен файл.

AVG Linux Server Business Edition

Антивирусна, анти-спайуер и анти-спам защита за вашите Linux и FreeBSD имейл сървъри
Ако вече имате антивирусна защита за вашата мрежа, но нямате защита на критичните данни, които преминават или се съхраняват в имейл сървъра, тогава вие се нуждаете от спечелилата множество награди защита на AVG Linux Server Edition. AVG поддържа всички водещи Linux и FreeBSD имейл сървърни приложения, включително PostFix, QMail, Sendmail и Exim.

AVG Remote Administration Console (AVG Admin)

AVG Admin предоставя възможност за централизирано администриране на продуктите за сигурност на AVG в цялата мрежа. Позволява на администраторите отдалечено да инсталират, обновяват и конфигурират решенията на AVG от една точка в мрежата.

 

Партньори

AVG Anti-Virus  |  BMG |  BWA |  Kerio |  Microsoft |  Persy |  PolyComp |  Stantek |  SuperHosting.bg